6 ok amiért érdemes kipróbálni a LED lámpás otthoni fogfehérítést

Az emberek évről évre egyre több pénzt hajlandóak áldozni különböző fogfehérítő kezelésekre és ez nem véletlenül van így. Talán sokan még nem tudják, de a fehér és ápolt fogaknak óriási szerepe van a mindennapi életben.  Egy ragyogó mosoly ugyanis rengeteg pozitív tulajdonsággal bír és mindig magabiztosságot közvetít mások felé.

Ha szeretnéd megtudni, hogy miért érdemes Neked is kicsit felturbózni a mosolyod, olvasd el cikkünket, ahol 6 vitathatatlan érvet sorolunk fel a LED lámpás otthoni fogfehérítés mellett.

1. Megnő az önbizalmad

Biztos veled is megtörtént már, hogy vettél egy szép új ruhát, elmentél szoliba vagy vágattál magadnak valami menő frizurát és mikor újra emberek közé mentél sokkal magabiztosabbnak érezted magad.

Hasonló a helyzet fogfehérítés után is, csak ilyenkor az önbizalmad még jobban megnő és ezt a magabiztosságot sokkal erősebbnek érzed. Ez azért van mert tudod, hogy a ragyogóan fehér mosolyod vonzóbbá tesz mások szemében. Ebből pedig következik is a következő érv amiért érdemes kipróbálnod az otthoni fogfehérítést.

2. Vonzóbb leszel mások szemében

A fehér fogak magánéletre gyakorolt hatását már több felmérésben tanulmányozták és mindegyik felmérés ugyanarra a megállapításra jutott.

Az emberek 96%-a gondolja úgy, hogy egy ápolt, fehér fogsor vonzóbbá teszi annak viselőjét, ezáltal pedig pozitív hatással van a magánéletre is. Ha Te is szeretnél még vonzóbbá válni mások szemében, érdemes elgondolkoznod a LED lámpás otthoni fogfehérítésen.

3. Pozitív hatással van a karrieredre

Elsőre kicsit furcsának tűnhet, hogy a fogfehérítés pozitív hatással van a karrieredre, de ha jobban belegondolsz semmi meglepő nincs benne. Egy ápolt, fehér fogsor  – azon kívül, hogy vonzóbbá és megnyerőbbé tesz mások szemében – azt is mutatja, hogy ápolt és igényes ember vagy. Ez pedig nagy előnyt jelenthet másokkal szemben egy állásinterjún vagy egy kinevezés alkalmával.

Különböző kutatások is bizonyítják, hogy az emberek óriási jelentőséget tulajdonítanak a fehér fogaknak a munkahelyi előremenetel szempontjából. A megkérdezettek 76%-a gondolja úgy, hogy egy fehér fogsor pozitív, míg egy ápolatlan sárga fogsor negatív hatással van viselője karrierjére. Tehát ha szeretnél a karrieredben is magabiztosabban haladni előre, mindenképp próbáld ki az otthoni fogfehérítést.

4. Segít megőrizni a fogaid egészségét

A LED lámpás otthoni fogfehérítő egy oxidációs folyamat segítségével eltávolítja a fog felszínén és a fog mélyebb rétegeiben lerakódott szennyeződéseket. Így a fogaid nem csak ragyogóan fehérek lesznek, hanem a szennyeződések eltávolítása miatt sokkal egészségesebbek is. Ha fontos számodra a fogaid egészsége, ez egy újabb nyomós érv lehet a LED-es fogfehérítés mellett.

5. Olcsóbb mint a rendelői fogfehérítés

Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a fogfehérítés nagyon drága mulatság, ami csak és kizárólag a gazdagok kiváltsága. Ez régen lehet, hogy így volt de a LED lámpás otthoni fogfehérítők megjelenése óta a fogfehérítés gyakorlatilag mindenki számára elérhetővé vált.

Ezzel a módszerrel a rendelői fogfehérítéssel azonos eredményeket lehet elérni, jóval kedvezőbb áron. Ez annyit jelent, hogy átlagosan körülbelül 50.000 forintot spórolhatsz, ha rendelői fogfehérítés helyett a LED lámpás otthoni fogfehérítést választod. Ha nem szeretnél 50.000 forinttal többet fizetni ugyanazért az eredményért érdemes elgondolkodnod a LED lámpás otthoni fogfehérítésen.

6. Biztonságos

Az emberek számára általában a biztonságosság az egyik legfontosabb szempont, amikor olyan kozmetikai termékeket vásárolnak, mint amilyenek az otthoni fogfehérítő szettek. Ha jobban belegondolunk ebben semmi meglepő nincsen, hiszen senki nem akarja, hogy valamilyen kétes eredetű fogfehérítő gél kárt tegyen a fogaiban. Aggodalomra azonban semmi ok, az Európai Unió ugyanis rendkívül szigorú szabályokhoz köti a LED lámpás fogfehérítő szettek forgalmazását. Ahhoz, hogy valaki legálisan forgalmazhasson fogfehérítőt, szakemberek által elkészített termékinformációs dossziéval és biztonsági értékeléssel kell rendelkeznie. Ezek segítségével pedig a forgalmazni kívánt termékeket be kell regisztrálni az EU által létrehozott CPNP portálon. Azok a LED lámpás fogfehérítők amelyek CPNP regisztrációval rendelkeznek, egész biztosan nem tesznek kárt a fogakban, így teljes mértékben biztonságosnak mondhatóak.

Amennyiben sikerült meggyőznünk Téged, hogy a LED lámpás fogfehérítés a legmegfelelőbb számodra, kattints az oldal alján található “Kosárba teszem” gombra és rendeld meg a WhiteMax 10 alkalmas otthoni fogfehérítő szettet.

Ha úgy érzed eleget olvastál a témáról és szívesen kipróbálnád LED lámpás otthoni fogfehérítőnket, kattints az alábbi gombra és rendeld meg a terméket.