Hogyan használd a LED lámpás fogfehérítődet?

Az emberek évről évre egyre több pénzt hajlandóak áldozni különböző fogfehérítő kezelésekre és ez nem véletlenül van így. Talán sokan még nem tudják, de a fehér és ápolt fogaknak óriási szerepe van a mindennapi életben.  Egy ragyogó mosoly ugyanis rengeteg pozitív tulajdonsággal bír és mindig magabiztosságot közvetít mások felé. A különböző otthoni fogfehérítő módszerek közül az egyik legnépszerűbb a LED lámpás otthoni fogfehérítés. Cikkünk további részében ennek a használatát mutatjuk be.

Az első használat előtt

Az első használat előtt üzemeld be a LED lámpát: nyisd ki az elemtartó fedelet (tekerd a fedelet az óramutató járásával ellentétes irányba) és vedd ki az elemeket, majd távolítsd el a műanyag korongot az elemek alól. Ezután tedd vissza az elemeket és zárd vissza az elemtartó fedelet (tekerd az óramutató járásával megegyező irányba).

1. Fogmosás

A fogfehérítő kezelés előtt jó alaposan moss fogat, hogy eltávolítsd a fog felszínén megtapadt szennyeződéseket.

2. Fogfehérítő gél

Csatlakoztasd a szilikon fogsínt a LED lámpához, majd a fogfehérítő gélt nyomd a fecskendőből a száraz fogsínbe. A sín alsó és felső részébe egyenletesen oszlass el fél-fél ml fogfehérítő gélt. Nyomj a gélből a fogsín falára is, ezzel biztosítva, hogy a gél teljesen körül vegye a fogaidat, mert csak így érheted el a megfelelő fehérítő hatást.

3. 30-40 perces használat

Miután megbizonyosodtál róla, hogy a fogsín és a fogaid szárazok és a gél mennyisége is megfelelő, helyezd a sínt a lámpával együtt a szádba. Amikor a sínt betetted a szádba, mozgasd meg minden irányba, hogy a gél szétkenődjön a fogaidon. Ezután kapcsold be a LED lámpát és 30-40 percre helyezd magad kényelembe. Ha lehetséges a kezelést kissé hátradöntött fejjel végezd, hogy minél kevesebb nyál folyjon a fogsínhez, ez ugyanis kimoshatja a fogfehérítő gélt a sínből.

4. Öblítés

A 40 perces kezelési idő eltelte után vedd ki a fogsínt a szádból, csatlakoztasd le a lámpáról, mosd le róla a maradék fogfehérítő gélt, majd öblítsd ki a szádat.

5. Ismétlés

Addig ismételd kezelést, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Mi napi egy 40 perces kezelést ajánlunk 10 vagy 20 egymást követő napon át, hiszen így érheted el a legjobb eredményeket. Naponta maximum két kezelés elvégzése ajánlott.

Ha Te is hófehér, magabiztos mosolyra vágysz, kattints az oldal alján található “Kosárba teszem” gombra és rendeld meg a WhiteMax 10 alkalmas otthoni fogfehérítő szettjét.

Ha úgy érzed eleget olvastál a témáról és szívesen kipróbálnád LED lámpás otthoni fogfehérítőnket, kattints az alábbi gombra és rendeld meg a terméket.