5 ok amiért érdemes kipróbálni a WhiteMax-ot

Magyarországon évről évre egyre több ember próbálja ki a fogfehérítés valamilyen formáját. Sokan házi praktikákkal próbálkoznak, mások a fehérítő hatású fogkrémekben hisznek és vannak akik az orvosi fogfehérítésre esküsznek. Egyre többen veszik azonban észre, hogy az egyik leghatékonyabb és legkedvezőbb módszer a LED lámpás otthoni fogfehérítés.

Cikkünben a WhiteMax LED lámpás fogfehérítő szettje mellett szeretnénk érvelni egy kicsit.

1. Vonzóbbá tesz a hétköznapi életben és a karrierben

Sokan nem is gondolnák, de egy hófehér magabiztos mosoly pozitív hatással van viselője karrierjére és magánéletére egyaránt. Több kutatás kimutatta ugyanis, hogy az emberek 96%-a szerint egy ápolt, fehér fogsor mindenkit vonzóbbá tesz. Továbbá a megkérdezettek 76%-a gondolja úgy, hogy egy fehér fogsor pozitív, míg egy ápolatlan sárga fogsor negatív hatással van az emberek karrierjére. Ha tehát a magánéletben és a karrierben is magabiztosabban szeretnél előre haladni, mindenképp próbáld ki az otthoni fogfehérítést.

2. Segít megőrizni a fogaid egészségét

A LED lámpás otthoni fogfehérítő egy oxidációs folyamat segítségével eltávolítja a fog felszínén és a fog mélyebb rétegeiben lerakódott szennyeződéseket. Így a fogaid nem csak ragyogóan fehérek lesznek, hanem a szennyeződések eltávolítása miatt sokkal egészségesebbek is. Ha fontos számodra a fogaid egészsége, ez egy újabb nyomós érv lehet a LED lámpás otthoni fogfehérítés mellett.

3. Teljesen biztonságos

Ahogy a világ minden pontján, a magyar piacon is évről évre egyre több otthoni fogfehérítő szett jelenik meg. Fontos, hogy ezek közül csak és kizárólag olyat válasszunk, ami jó minőségű és megbízható helyről származó fogfehérítő gélt tartalmaz. Ez a kulcsa ugyanis annak, hogy a megfelelő fogfehérítő hatás mellett a fogaink egészségét is megóvjuk.

Ha biztonságos szeretnéd fehéríteni a fogaidat érdemes a WhiteMax otthoni fogfehérítő szettjét kipróbálnod, a WhiteMax ugyanis nem tartalmaz káros összetevőket, minden EU-s szabályozásnak megfelel, CPNP regisztrációval, termékinformációs dokumentációval, hatékonysági tanulmányokkal és biztonsági értékeléssel is rendelkezik. Használata így teljes mértékben biztonságos.

4. Fájdalommentes

A biztonságosság mellett fontos az is, hogy az otthoni fogfehérítő használata ne okozzon fájdalmat vagy fogérzékenységet, hiszen mindenki tudja, hogy egy fájó fognál nem sok kellemetlenebb dolog létezik.

A WhiteMax használata közben azonban nem kell se a fájdalom se a fogérzékenység miatt aggódnod. Ez a fogfehérítő teljesen kíméletesen fehéríti a fogaidat.

5. Ár-érték arányban verhetetlen

A WhiteMax LED lámpás otthoni fogfehérítőjével a rendelői fogfehérítéssel azonos eredményeket érhetsz el, jóval kedvezőbb áron. Ez annyit jelent, hogy átlagosan körülbelül 50.000 forintot spórolhatsz, ha rendelői fogfehérítés helyett a WhiteMax-ot választod. Így ár-érték arányban kétségkívül az otthoni fogfehérítéssel jársz a legjobban. Ha tehát nem szeretnél 50.000 forinttal többet fizetni ugyanazért az eredményért érdemes elgondolkodnod a LED lámpás otthoni fogfehérítésen.

Amennyiben sikerült meggyőznünk Téged, hogy a WhiteMax LED lámpás fogfehérítője a legmegfelelőbb számodra, kattints az oldal alján található “Kosárba teszem” gombra és rendelg meg a WhiteMax 10 alkalmas otthoni fogfehérítő szettet.

Ha úgy érzed eleget olvastál a témáról és szívesen kipróbálnád LED lámpás otthoni fogfehérítőnket, kattints az alábbi gombra és rendeld meg a terméket.