Miért fontosak a fehér fogak?

A hófehér fogak az esztétikai látvány és az általa okozott pozitív tényezők mellett, az egészség megőrzésének szempontjából is rendkívül fontosak. Számos betegségtől és kínos helyzettől kímélhetjük ugyanis meg magunkat, ha kellő energiát fordítunk a fogaink fehérségének fenntartására és visszaállítására. Azt, hogy pontosan milyen előnyeink szármáznak ebből, a cikk további részeiben nézzük át tüzetesebben.

Segít az egészség megőrzésében

A sárga ápolatlan fogak számos különböző betegséget válthatnak ki a fogakban. A beteg fogak pedig nem csak a szájüregben okozhatnak súlyos problémákat, hanem az egész szervezetünket tekintve is rendkívül negatív hatással lehetnek.

Éppen ezért a megfelelő fogápolás elengedhetetlen az egészségünk megőrzése szempontjából is.

Megóv a kínos helyzetektől

A fehér fogak nemcsak az egészség megőrzésében segítenek, de számos kínos helyzettől is megóvnak minket. Gondolj csak bele milyen kellemetlen tud lenni, amikor a fogaink színe miatt nem merünk egy baráti társaságban, egy randevún vagy a munkahelyünkön önfeledten mosolyogni és beszélgetni. Ha a fogaink ápoltak és fehérek, ilyen biztos nem fordulhat elő.

Megnő az önbizalmad

Biztos veled is megtörtént már, hogy vettél egy szép új ruhát, elmentél szoliba vagy vágattál magadnak valami menő frizurát és mikor újra emberek közé mentél sokkal magabiztosabbnak érezted magad.

Hasonló a helyzet fogfehérítés után is, csak ilyenkor az önbizalmad még jobban megnő és ezt a magabiztosságot sokkal erősebbnek érzed. Ez azért van mert tudod, hogy a ragyogóan fehér mosolyod vonzóbbá tesz mások szemében. Ebből pedig következik is a következő érv amiért érdemes kipróbálnod az otthoni fogfehérítést.

Vonzóbb leszel mások szemében

A fehér fogak magánéletre gyakorolt hatását már több felmérésben tanulmányozták és mindegyik felmérés ugyanarra a megállapításra jutott.

Az emberek 96%-a gondolja úgy, hogy egy ápolt, fehér fogsor vonzóbbá teszi annak viselőjét, ezáltal pedig pozitív hatással van a magánéletre is. Ha Te is szeretnél még vonzóbbá válni mások szemében, érdemes elgondolkoznod a LED lámpás otthoni fogfehérítésen.

Pozitív hatással van a karrieredre

Elsőre kicsit furcsának tűnhet, hogy a fogfehérítés pozitív hatással van a karrieredre, de ha jobban belegondolsz semmi meglepő nincs benne. Egy ápolt, fehér fogsor  – azon kívül, hogy vonzóbbá és megnyerőbbé tesz mások szemében – azt is mutatja, hogy ápolt és igényes ember vagy. Ez pedig nagy előnyt jelenthet másokkal szemben egy állásinterjún vagy egy kinevezés alkalmával.

Különböző kutatások is bizonyítják, hogy az emberek óriási jelentőséget tulajdonítanak a fehér fogaknak a munkahelyi előremenetel szempontjából. A megkérdezettek 76%-a gondolja úgy, hogy egy fehér fogsor pozitív, míg egy ápolatlan sárga fogsor negatív hatással van viselője karrierjére.

Ha tehát szeretnél magabiztosabban haladni a karrieredben is, vagy kedvet kaptál az otthoni fogfehérítéshez kattints az oldal alján található “Kosárba teszem” gombra és rendelg meg a WhiteMax 10 alkalmas otthoni fogfehérítő szettjét.

Ha úgy érzed eleget olvastál a témáról és szívesen kipróbálnád LED lámpás otthoni fogfehérítőnket, kattints az alábbi gombra és rendeld meg a terméket.